Same issure here, any ideas how to solve this ?

> On Tuesday, February 03, 2009 11:49 AM Gvd wrote:


> I have problems with AX workflow. I am able to start a workflow, the workflow
> records are visible in the workflow history, run the workflow batch job every
> minute but nothing happend.
>
> In the eventvwr I have two warnings every 10 minutes:
>
> 1. Dynamics .NET Business Connector 5.0
>
> Microsoft Dynamics AX Business Connector Session 866.
> X++-Exception. SysWorkflowEventService-onAcknowledgeWorkItem
>
> -> error comes from class SysWorkFlowEventService - method
> workflowStartingEventHandle:
>
> activationMessage =
> SysWorkflowMessageQueue::findQueued(_eventArgs.par mWorkflowCorrelation(),
> WorkflowMessageType::Activation);
> if (!activationMessage)
> {
> throw error(strfmt("@SYS106833",
> enum2str(WorkflowMessageType::Activation)) +
> strFmt("%1",_eventArgs.parmWorkflowCorrelation().p armWorkflowContext().parmRootCorrelationId()));
> }
>
>
> 2. Microsoft.Dynamics.Framework.BusinessConnector
>
> Dynamics Adapter CallStaticClassMethod failed.
> SysWorkflowEventService-onAcknowledgeWorkItem.
> Microsoft.Dynamics.BusinessConnectorNet.XppExcepti on at
> Microsoft.Dynamics.BusinessConnectorNet.Axapta.Cal lStaticClassMethod(String
> className, String methodName, Object[] paramList) at
> Microsoft.Dynamics.Framework.BusinessConnector.Ses sion.DynamicsAdapter.CallStaticClassMethod(String
> className, String methodName, Object param1, Object param2)
>
> Any ideas on how to resolve this?



>> On Tuesday, February 10, 2009 9:53 AM Gvd wrote:


>> Somvir,
>>
>> The webshop in the Enterprise Portal is working just fine. So the setup of
>> the com connector and portal users should be ok...
>>
>> I can install it again though. I will get back to you



>>> On Saturday, February 14, 2009 1:18 AM somvir.gahlawe wrote:


>>> Try these two solutions.I am sure it will resolve your problem.
>>>
>>> 1 Uninstall Business connector and work flow then install from
>>> scratch.
>>> 2. Go to Admin Setup> System > License Information> Check under Web
>>> Tab whether your have these two licenses A(Enterprise portal
>>> Framework). B(Enterprise Portal Users).If not get these licenses
>>> install workflow and set it up correctly it iwll work fine.
>>>
>>> After doing this if you still get any problem reply back to me.
>>>
>>> Thanks
>>> somvir
>>>
>>> On Feb 3, 10:49=A0am, GvdS <G...atdiscussionsdotmicrosoft.com> wrote:
>>> w
>>> rm=ADRootCorrelationId()));
>>> ng
>>> ll=ADStaticClassMethod(String



>>>> On Sunday, March 15, 2009 7:52 AM arman wrote:


>>>> we applied your solution and it work for sometime
>>>> here is the error message
>>>>
>>>> Work instance xxxxx was terminated to the following reason ; Dynamics Adapter callstaticclassmethod failed.
>>>>
>>>> pls help



>>>>> On Sunday, March 15, 2009 7:58 AM arman wrote:


>>>>> we applied your solution and it work for sometime
>>>>> here is the error message
>>>>>
>>>>> Work instance xxxxx was terminated to the following reason ; Dynamics Adapter callstaticclassmethod failed.
>>>>>
>>>>> pls help



>>>>>> On Monday, June 29, 2009 1:07 AM Hema wrote:


>>>>>> Hi GvdS...
>>>>>>
>>>>>> Am facing exactly the same issue. In fact there are two environments that we
>>>>>> are wrking on - Development and Test. The workflow setup for Development
>>>>>> works fine.. however the mentioned issue occurs in Test.
>>>>>> The Portal Framework and Users are all fine and licenses are available. The
>>>>>> installtion also has no issues.
>>>>>>
>>>>>> Wanted to know how u resolved the issue so that we can apply the same.
>>>>>>
>>>>>> Regds
>>>>>> Hema Krish
>>>>>>
>>>>>> "GvdS" wrote:



>>>>>>> On Thursday, September 24, 2009 9:58 AM Noe wrote:


>>>>>>> We're getting this mesage below:
>>>>>>>
>>>>>>> Dynamics Adapter CallStaticClassMethod failed.
>>>>>>>
>>>>>>> SysWorkflowEventService-onAcknowledgeWorkItem Invalid message sequence -
>>>>>>> missing Activation message.
>>>>>>>
>>>>>>> Microsoft.Dynamics.BusinessConnectorNet.XppExcepti on
>>>>>>> at
>>>>>>> Microsoft.Dynamics.BusinessConnectorNet.Axapta.Cal lStaticClassMethod(String
>>>>>>> className, String methodName, Object[] paramList)
>>>>>>> at
>>>>>>> Microsoft.Dynamics.Framework.BusinessConnector.Ses sion.DynamicsAdapter.CallStaticClassMethod(String
>>>>>>> className, String methodName, Object param1, Object param2)
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>> Looks similar to the previous post. Has anyone encountered this before and
>>>>>>> found a resolution?
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>> "Hema" wrote:



>>>>>>>> On Friday, July 23, 2010 12:10 AM naveen kasula wrote:


>>>>>>>> HI,
>>>>>>>>
>>>>>>>> Am facing exactly the same issue. There are two environments - Development and Test in the same server.
>>>>>>>>
>>>>>>>> The workflow is also installed in thesame server and we are trying to use the same workflow pool for both test and Production. The workflow setup for Development works fine. however the mentioned issue occurs in Test.
>>>>>>>>
>>>>>>>> The Portal Framework and Users are all fine and licenses are available. The installtion also has no issues.
>>>>>>>>
>>>>>>>>
>>>>>>>>
>>>>>>>> Can you please suggest if there is any solusion.
>>>>>>>>
>>>>>>>>
>>>>>>>>
>>>>>>>> Thanks & Regards,
>>>>>>>>
>>>>>>>> Naveen Kasula



>>>>>>>> Submitted via EggHeadCafe
>>>>>>>> ASP.NET In-Memory Image Control with Built-In Resizing of Posted File
>>>>>>>> http://www.eggheadcafe.com/tutorials...sted-file.aspx